O le tau o le nickel LME ua oʻo i le 7-tausaga maualuga ile Oketopa 20

O le tolu masina i le lumanai o le nickel i le London Metal Exchange (LME) na siitia i le US$913/ton ananafi (Oketopa 20), tapunia i le US$20,963/ton, ma o le maualuga o le intraday na ausia le US$21,235/ton. E le gata i lea, o le tau o le nofoaga na si'itia tele i le US$915.5/ton, ma o'o atu i le US$21,046/ton. O le tau o le lumanaʻi na paʻu i se maualuga fou talu mai Me 2014.

I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona paʻu i lalo le lisi o nickel a le LME, i lalo i le 354 tone i le 143,502 tone. O le faʻaititia o Oketopa ua oʻo atu i le 13,560 tone i le taimi nei.

E tusa ai ma le au fai maketi, o le tala Amerika na faʻaauau pea ona faʻavaivaia, ma o le gaosiga o le nickel a Vale na faʻaititia i lea tausaga ma lea tausaga i le 22% i le 30,200 tone i le kuata lona tolu, faʻatasi ai ma lana faʻataʻitaʻiga maualalo o le nickel i le 165,000-170,000 tone i lenei tausaga. , ma fa'apea ona tuleia i luga le tau o le nikeli.
Toe fo'i ile Steel News

Ua fa'ailoa mai e mill u'amea a Taiwan a latou tau mo Novema ma e le'i maualuga le si'itaga e pei ona fa'amoemoeina i maketi.

E tusa ai ma mill, o le tau o meamata o loʻo tumau pea le maualuga ma sa latou manatu foi i le maualuga o oloa. Na latou fetuunai teisi le tau mo Novema. Peita'i, o faiga fa'atatau o le paoa a Saina na fa'amautu ai le sapalai.

E le gata i lea, o fale gaosi oloa a Europa na faʻaopoopoina le tau o le malosi i le EUR 130 i le 200 mo le maualuga o tau o le malosi. Na filifili le fale gaosi oloa a Taiwan e fa'atatau le tau o mea mata'utia e ala i le si'itia o tau mo Novema.

A mae'a lena, atonu e sili atu le fa'atauva a tagata fa'atau i lalo ile maketi i fafo. Sa iai le faamoemoe o le a lelei le faatinoga o oloa auina atu i fafo i le masina o Novema/Tesema.

Se'ia o'o i le aso 1 o Novema, o lo'o si'itia le Nikel lea e maualuga tele ai le tau fa'atau atu i fafo pe a fa'atusatusa i le ofo muamua. O lona uiga o le tau o alamanuia uamea stainless e matua maualuga lava nai lo le taimi muamua. I lenei tulaga, e tatau ona maualuga le tau faʻatau o gaosiga faʻatatau. I le taimi nei, o le Covid-19 o loʻo lamatia tele i le tele o atunuʻu, o le tau o le ola e sili atu ma sili atu le maualuga, afai e faʻaauau pea lenei faʻamaʻi mo se taimi umi, e tatau ona i ai se aafiaga le lelei i fale gaosi oloa.
news

 


Taimi meli: Nov-02-2021

Taimi meli:11-02-2021
  • Muamua:
  • Sosoo ai:
  • Tuu lau Feau